måndag, november 22, 2010

en liten insikt

Om man vaknar klockan fyra på morgonen.

Och inte kan somna om.

Då är man ganska mör resten av dagen.

Gäsp.

10 kommentarer:

Marianne sa...

Jag har nu lärt mig att sova ända till halv sju de flesta morgnar, jag är väääldigt lycklig för det. I flyttvevan blev det alltför ofta halv fem-fem varenda morgon.

Hoppas du sover bättre i natt!

Kram!

Fourmum sa...

Man kan vara trött även om man sover till klockan 6.30 Då pussade maken hejdå innan han åkte taxi till Arlanda för en dagstur till Blekinge. Där hade det tydligen regnat, här har det snöat, men det mesta töar bort.

hallinbloggar sa...

Usch ja, hopplöst att vakna då när man vet att väckarklockan ringer en och halvtimme bort. Och trött blir man. Inget vidare!

gissan sa...

...men då, när du vaknar klockan fyra, kan du ju tänka på att klockan är typ 10 (?) här och vips så har du ju i stället sovit hela förmiddan och är fantastiskt utvilad... :P

pralinen sa...

hemskt är vad det är - för mig ett typiskt stressymtom... Jag har insett att om jag inte somnar om inom 30 minuter så är det boken som gäller - lite underhållning på morgonkvisten, kvällen efter lär jag inte orka läsa ;-)

Anonym sa...

Inte kul... här hostar maken på natten och så börjar hans telefonmöten vid 04.00... Dvs jag sover inte! Men bättre inatt då hostan lugnat sig rejält!

Hoppas du fick sova bättre i natt!

Annika sa...

USH, jag är specialist på att vakna i ottan, speciellt eftersom jag går upp före 6, och vaknar jag fyra somnar jag sällan om på riktigt. Det är väl därför man är så förbenat golvad när kvällen kommer...
Huggies!!

anna of sweden sa...

marianne
Ända till halv sju? Vilken lycka. ;)


fourmum
Åh, jag vill också åka till Blekinge! :)


hallinbloggar
Inget vidare alls. Och oftast lyckas man dessutom somna om en kvart innan klockan ska ringa - så att man känner sig ännu tröttare.


gissan
Men åh - vad du är smart. (Fast det visste jag ju redan.)


pralinen
Stresssymptom. Eller ålderstecken ... :)

ÅSA sa...

Snacka om det....Somnade vid två i natt och vaknade halv sex...Höll på att somna på jobbet idag, gäsp!

anna of sweden sa...

åsa
Usch. Jobbigt! :(