onsdag, december 16, 2009

varken kalorier eller smak

I vår affär kan man köpa fresh
made riskakor.

En stor maskin i affären spottar
ur sig kakorna på löpande band.

Poff. Poff. Poff.

Och säljargumenten är tydliga.

"No sugar."

"No fat."

"No cholesterol."

"No preservatives."

Men en sak glömde de att berätta.

"No taste."


Almost inga kalorier.
Absolut no smak.

17 kommentarer:

Trebarnmamman sa...

låter ju fantastiskt gott !!

Lotta sa...

"Only in Amerikat" som du brukar säga ;-) Och dessa riskakor säljer säkert som smör ändå. Och kanske kanske blir man ändå liiite snyggare än om man äter de vanliga riskakorna?? ;-)

Caroline sa...

Lite peanutbutter o jelly pa det sa smakar det mumsigt vettu!

mammigranten sa...

Haha!
Såna säljer de på Wegmans här. Tycker faktiskt de är rätt ok, men jag gillade även de smaklösa majskrokarna som fanns i Sverige med...
Kram

Marianne sa...

Synd, för riskakor kan vara rätt gott emellanåt. Om det är mycket god ost eller leverpastej eller sånt på : D

Kram!

ÅSA sa...

...som att äta luft... Kanske kan doppa dem i choklad...då får de genast mer av allt! :O

Maria sa...

Lite kul att de missat smaken.
Riskakorna i SVerige finns ju i riktigt goda smaker, men då är de kanske inte heller hellt nyttiga.

Mina dagar sa...

Hi hi dom måste vara jädrans bra försäljare :)

Synd bara att folket inte kommer tillbaka och vill köpa fler eftersom dom inte smakar något, eller hur får dom kunder?

Kanske för att dom små kakorna är så bra på att inte skapa "muffinsmidja"?!
Man äter för att få någon slags mättnadskänsla!?

Nehej nu ska jag ta mig en lussebulle :)

Må så gått!
/Eva

Katarina sa...

Absolut inget för mig!

anna of sweden sa...

Trebarnsmamman
Lustigt nog gillar jag dem. Det måste vara konsistensen.


Lotta
Snart kommer det kanske en riskakepoppare till Maxi också ... :D


Caroline
I see. :)


mammigranten
Precis. det är Wegmans som har dem här också. Jag gillar dem också - även om de inte smakar något.


Marianne
Med nästan-inga-kalorier i kakorna kan man ju faktiskt unna sig både det ena och det andra som pålägg. ;)


Åsa
Och genast mycket godare! :p


Maria
Sådana smaksatta finns här också. Men just denna varianten är helt fri från allt. Till och med smak. :)


Mina dagar
Men det lustiga är att de är goda. Tror att det är konsistensen. Och tanken på att man slipper muffinsmidja kanske. Om man inte redan har det alltså. :D


Katarina
:D

Emmajohanna sa...

Hej å hå, nu har jag hittat tillbaks hit. Det tog lite tid innan jag hittade din bloggadress, den försvann i en datorflytt och NU har jag både adress och tid över igen. :-)

Ni har det ser jag, massor som hänt. Hur ska jag hinna läsa ikapp mig. haha.

Må så gott !
Johanna

Annika sa...

Men det gäller väl riskkakor över hela värlen...
zero taste o rubbet...
Vissa är ju goda, men då är de heller inte lika kalorisnåla...
So keep on looking. för goda finnes!!
:-)
Kram!

anna of sweden sa...

Annika
Jag gillar de här smaklösa. Trots smaklösheten. Har lite svårt för pizzakryddade och ostkryddade kanelbullekryddade och allt vad det nu är.

anna of sweden sa...

Johanna
Varmt välkommen tillbaka. Jag har saknat dig här i kommentarsfältet. Hoppas att allt är bra med dig!

Emmama sa...

Smarrigt värre!! :)

Susanne sa...

Tja, som tidningspapper då.... Jag har alltid gillat riskakor men nu när man fått smak på dom MED smak så smakar dom naturella som just tidningspapper=) Min minsta är totalt beroende av riskakor. Han gömmer dom så fort vi kommer hem från affären, allt för att få ha dem i fred=)
Kram

anna of sweden sa...

Emma
:)


Nattsyrran
Jag förstår henne. Det är något beroendeframkallande med riskakor.