måndag, september 22, 2008

hemmafrun väntar leverans

Idag ska den komma till mig.

Min nya dammsugare.

Min nya fina.

Röda Electrolux.

8 kommentarer:

ÅSA sa...

Wow! Det är ingen robotdammsugare??? Rött låter flott, då kanske det blir roligare att städa!

Anonym sa...

Hej igen! Måste säga, vilka fina kort du tar! Behandlar du dem på något sätt (ex Photoshop) innan du lägger upp dem eller råkar du bara ta väldigt fina kort? Jag är avundsjuk! Ha det så bra :)

/"Grannen"

Anonym sa...

Det har (tyvärr) inget med konst att göra, om du trodde det :) Jag är inne på mitt tredje år på Lärarhögskolan, utbildar mig till lärare med fokus på de yngre åldrarna (F-3). Min dröm är fortfarande att få jobba med något kreativt, men högskoleutbildningen funkar som ett säkerhetsnät. Nu lät det här väldigt fel, det är inte så att jag inte tycker om att jobba med barn, för det gör jag, men den stora passionen heter "skapande" :)

anna of sweden sa...

Åsa.
Nix, en vanlig europeisk variant. Har inte hört någon säga något gott om den amerikanska varianten.
Och jag hoppas att det ska bli jättekul att städa nu. Ännu roligare än vanligt alltså! ;)

Gabriella.
Hej "Grannen"! Tusen tack för berömmet. För det mesta ingen fotobehandling. Ibland för att göra roliga effekter.

Anja.
Ja, trodde faktiskt att det var någon konstutbildning. Själv håller jag på att leta utbildningar i grafisk design eftersom jag också alltid dragits åt det kreativa hållet! :)
Lycka till med pluggandet! På något sätt kommer du helt säkert att få utlopp för din kreativa ådra.

Anonym sa...

Tack så mycket :) Jag hoppas verkligen att jag kommer få utlopp för min kreativa ådra, det skulle vara en dröm! Ååå... grafisk design! Har du hittat något intressant då? Nyfiken här :) Har du jobbat med något kreativt tidigare? Hoppas att dammsugaren tjänar dig bra, (serves you well) haha :)

anna of sweden sa...

Anja.
Jobbat med marknadsföring - utbildad inom ekonomi och marknadsförning - som väl kan sägas vara lite kreativt, men jag vill ännu mer. Har inte hittat någon kurs ännu. Men planen är att börja något till våren.

jennstur sa...

Ja fy 17 vad krangligt det var att hitta en bra dammsugare. Vi hade en lite electrolux i borjan med har sedan fastnat for 'dyson' (en fin lila sak med massa tillbehor som fyller en hel stadskrubb). Forsta gangen jag laser din blogg - kul skriven...och vi e nastan grannar...

anna of sweden sa...

Jennstur.
Nästan grannar!? Kul! Var bor du?