onsdag, september 24, 2008

debut

Ikväll ska jag på mitt livs första
amerikanska föräldramöte.

Känns lite pirrigt faktiskt.

8 kommentarer:

ÅSA sa...

Good Luck!

Anonym sa...

Hmm, let me know how it went (mötet)!! Och hoppas att Unge Herr Teen mår bättre:) Ojjoj, minuspöäng systemet är ganska tråkigt, får man inte ens vara sjuk?? Håller tummarna med ditt teoriprov!!

Anonym sa...

Du kan bli glatt överraskad:-) Våra föräldramöten på den internationella skolan var väldigt bra organiserade och med vin, mat och mingel:-)

/ A

Anonym sa...

Hoppas det gick bra på mötet :) Hur mår sonen nu? Och det där med minuspoäng när man är sjuk... konstigt. Minuspoäng på vad egentligen?
Jag hoppas du kan börja plugga något till våren. Jag funderar på att göra en utbytestermin nästa hösttermin, till USA är det tänkt. Men jag måste sätta mig och få tag i all fakta/info först. Skulle vara kul att göra det dock :)

anna of sweden sa...

A.
Det var just det vi var vana vid från vår förra skola ... ;)

Anja.
Mötet gick bra. Och sonen mår bättre. Det där med poängen fungerar så att man får poäng för allting man gör - att vara med på lektionerna, göra läxorna, vara väl föreberedd ... Om man int ekommer får man inga poäng vilket kan påverka betyget. men egentligen är det fel att skriva minuspoäng. Det är mer att de inte få några poäng alls.
Vad tror du om att införa detta systemet i de svenska skolorna? ;)
Utbytestermin? Kul! Gör det om du har möjligheten.

anna of sweden sa...

Mira.
Tack, sonen mår bättre nu. Med nytvättade öron och antibiotika. :)

Anonym sa...

Ahaaa, okej, nu är jag med. Haha, införa det i Sverige? Nä, det skulle nog bli kalabalik :) Men å andra sidan finns ju massa andra saker att ta till sig från andra länder, positiva saker :)
Ja, jag hoppas att jag kommer iväg en termin, skulle vara sjukt kul att få göra det! Jag och min kusin har spånat lite på det, tanken är att vi då skulle åka tillsammans, hyra gemensamt boende. Jag skulle plugga och hon skulle jobba. Ska boka en tid hos en studievägledare nästa vecka och kolla upp det närmare, spännande :) Hoppas ni får en fin helg!

anna of sweden sa...

Anja.
Lycka till med utbytesterminen! Berätta hur det går!